Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Sverige language:svenska
2019 09 Building Webinar slim.jpg

26 sep 2019

CET

Hur nyskapande planeringsteknologi omformar betong- och cementindustrin

26 september
13:00 BST | 14:00 CET
Anmäl dig här

Anmäl Dig till vårt webinar och lär dig hur den nya generationen planeringssystem specialiserat för byggmaterialsektorn och kan ha en direkt inverkan på ditt företags lönsamhet.

Högeffektiva distributions- och leveransplaneringssystem är oerhört viktiga för alla företag och det är inte annorlunda när du distribuerar aggregat, cement eller betong. Men komplexiteten i dessa typer av leveranser gör transportoptimering extremt utmanande.

För att lyckas behöver du en specialiserad lösning som kan anpassa sig till alla tänkbara affärsbehov och därmed garantera bästa möjliga optimering och genomförande även i realtid, samtidigt som du hanterar alla volymer av sista minuten-beställningar, förseningar och orderändringar, för att inte tala säkerställa ett stabilt leveransflöde och ett optimalt resursutnyttjande.

AMCS har en robust och beprövad lösning som är specialiserad på aggregat, cement, betong och andra material och används av de ledande i branschen, såsom Tarmac, Cementir (Unicon, Aalborg Portland och CCB) och AfriSam. De potentiella förbättringarna är betydande och hjälper företag att förbättra sin konkurrenskraft genom mer exakta leveranser och bättre kundservice.