Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Sverige language:svenska
iStock-610775684 bewerkt.jpg

Med ruttoptimering minskar antalet fordon och/eller förarskift med 5–25 %

iStock-584204444 routing.jpg

Våra system är baserade på mer än 30 års erfarenhet och används av många branschledande företag.

Route Optimisation as a Service

För optimering av huvudrutter på konsultbasis

Utöver våra traditionella lokala lösningar erbjuder vi nu en ruttoptimeringstjänst. Det innebär att vi hanterar optimeringen av kundernas huvudrutter med vår toppmoderna AMCS Route Planner-programvara.

Manuell planering av huvudrutter är en väldigt tidskrävande och komplex aktivitet. Följaktligen planeras rutter inte om så ofta som de borde och är därför inte så effektiva som de kunde vara. Om ni vill uppnå effektivitet genom att optimera era rutter men inte har tillgängliga resurser i dagsläget kan vi hjälpa er. Vi har ett mycket erfaret team av optimeringskonsulter som står redo att optimera era data.

Att använda AMCS Route Optimization Service innebär att ert företag inte behöver implementera optimeringsprogramvara eller utbilda och använda interna resurser för planering av huvudrutter.

Bastjänsten innehåller 1 fullständig huvudplanoptimering per år och 2 fullständiga huvudplanoptimeringar per år för kommersiella rutter.  Optimeringen levereras med ett fast serviceavtal på 3 år baserat på en årlig serviceavgift. Det ger er full kontroll över kostnaderna som är förknippade med tjänsten.

AMCS kan också leverera fortlöpande underhåll av huvudplanen, där kunder tas bort eller förs in i den optimerade huvudplanen. Denna tjänst kan antingen utföras med ett separat avtalat fastställt servicepris eller baserat på tid och material.

SKICKA FÖRFRÅGAN

Låt oss optimera era rutter på konsultbasis:

  • Vi använder våra toppmoderna optimeringsalgoritmer
  • Ingen systemimplementering behövs från ert håll
  • Ni tillhandahåller data och vi tillhandahåller era optimerade rutter

 

AMCS Route Optimization är AMCS standardlösning för optimering av distributions- och insamlingsrutter inom olika branscher. AMCS Route Optimization är ett kraftfullt system för schemaläggning av fordonsrutter som kan användas för vad-händer-om-simuleringar, skapandet av huvudrutter och för daglig optimering av distributions-/insamlingsrutter och verksamhet.

 

Begär en demo