Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Sverige language:svenska
Tree

We are AMCS, digital ways to a cleaner world

Cleaner world

We are AMCS

We consider ourselves ‘digital warriors’, driving practical circular economy innovations for a sustainable planet.

iStock-508347521.jpg

We are AMCS

WE ARE AMCS. CREATORS OF THE AMCS PLATFORM: AN ENTERPRISE GRADE CLOUD AND SOFTWARE PLATFORM THAT IS DESIGNED BASED ON THE BEST PRACTICE PROCESSES OF THOUSANDS OF WASTE & RECYCLING COMPANIES ACROSS THE GLOBE.

Om oss

Digitalisering för en renare värld

Vi är AMCS. Vi har skapat AMCS plattform: en moln- och programvaruplattform för företag som är utformad utifrån bästa praxis hos tusentals avfalls- och återvinningsföretag världen över. Vår plattform är inspirerad av globala marknadstrender och hjälper till att skapa automatisering samt heltäckande standardisering och optimering av alla verksamhetsprocesser. Plattformen hjälper etablerade avfalls- och återvinningsföretag att verka smartare, smidigare och mer digitalt.

Genom AMCS plattform har vi skapat en ultramodern, skalbar plattform som kombinerar branschspecifik programvara med optimering i toppklass, uppfinningsrikedom genom e-handel och teknik i fordonet. Vi ger kunderna en intelligent plattform som förutspår och handlar, samtidigt som den stöder branschens pågående övergång till en cirkulär ekonomi.

På AMCS drivs vi av resultaten vi levererar och har en stor passion för kundens framgång för all framtid. Vi ser oss själva som digitala krigare som skapar praktiska innovationer inom cirkulär ekonomi för en hållbar planet.

AMCS har sitt huvudkontor i Irland och kontor placerade över hela Europa, USA och Australasien med ungefär 500+ medarbetare och över 2 450+ kunder. Våra kärnvärden på AMCS är innovation, passion och lojalitet. Det syns på våra medarbetare – många av dem har varit hos oss länge. På så vis behåller vi kunskapen och erfarenheten. Det skapar förtroende. Vi insisterar på hög utbildning samt kunskaper och förmåga inom många olika metoder och tekniker. I slutändan är det våra medarbetare som ligger bakom framgångar, kontinuitet och framsteg.

 

Vi är AMCS.

”Digitalisering för en renare värld”

Begär en demo