Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Sverige language:svenska

Branscher

En plattform för alla branscher

AMCS-plattformen är utformad att täcka heltäckande processer hos många olika branscher med komplex logistik. Den passar mellanstora företag men även stora företag med intensiv leverans- och insamlingsverksamhet, och erbjuder ett komplett utbud av logistikrelaterade tjänster.

I en och samma plattform.

 

 

Ökande komplexitet

Företag med intensiv leverans- och insamlingsverksamhet upplever en ökande komplexitet för att kunna genomföra arbetet. Varje dag! Transportrelaterade kostnader har stigit under de senaste åren. Det är nödvändigt att kunna använda resurser på ett effektivt sätt. Samtidigt kräver dagens kunder en hög grad av flexibilitet, förutsägbarhet och pålitlighet beträffande logistiken för era tjänster och produkter.

Varje körd extra kilometer eller misslyckad färd är förlorade pengar i bensin, lön och underhåll, samtidigt som flottans kapacitet och intäkter reducerats.

En investering i AMCS-sviten Intelligent optimering, med ruttoptimering, mobila lösningar, webbportaler och andra transportlösningar, kan hjälpa er verksamhet att få ut det mesta av ovärderlig tid genom att säkerställa att förarna får de bästa rutterna och att leveranser utförs effektivt och punktligt.

Utöver Intelligent optimering-sviten erbjuder vi ett affärssystem med backoffice-lösningar, eller möjligheten att ansluta till ett backoffice-program från tredje part. AMCS-plattformen täcker allt."

Begär en demo